Kicsoda Olajos Vili?

Kicsoda Olajos Vili?

Bajomi Vilmos - OlajosVili

Üdvözli Önt az OlajosVili.hu – Bajomi Vilmos vagyok, az oldal alapítója és egyben kenőanyag-specialista.

 

2008 óta vagyok a kenőanyagok világában, és ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem a legkülönbözőbb olajtársaságok és kenőanyag gyártók termékeivel. Kezdetben a Shell rendszerében tanultam meg a kenéstechnika alapjait, ahol a technológiai újítások és a kutatás-fejlesztés világába is betekinthettem. Itt töltött éveim során a Shell kutatóközpontjaiban, többek között Amszterdamban és Hamburgban, elsajátíthattam a kenőanyagok fejlesztésének legújabb módszereit, amelyek között az F1-es autókban használt kenőanyagok tesztelése is szerepelt.

 

Ezt követően a Lavina Szerviz Kft.-nél folytattam pályafutásomat, ahol Magyarország egyik legnagyobb márkafüggetlen kenőanyag disztribútora voltam. Itt mélyítettem el ismereteimet a különböző kenőanyag-márkákról, mint a Castrol, Mobil, Eni/Agip, Total, Eurol, Mannol és Petronas. Különös élmény volt számomra az Eurol és a Petronas központokban tett látogatások, ahol közvetlenül láthattam a fejlesztési és gyártási folyamatokat.

 

2016-tól 2023-ig az OlajShop.hu webáruház egyik tulajdonosaként dolgoztam, ahol az éves látogatószám közel egymillióra nőtt. Itt nemcsak a kereskedelemmel foglalkoztam, hanem autósport csapatoknak is nyújtottam kenéstechnikai támogatást.

 

Az elmúlt években széleskörű kapcsolatokat építettem ki az autóiparban és az ipari szektorban egyaránt, többek között erőművekkel, cementgyárakkal és közlekedési vállalatokkal dolgoztam együtt. Mindezen tapasztalatok összegyűjtése után döntöttem úgy, hogy létrehozom az OlajosVili.hu-t, egy független online platformot, amely a kenéstechnika világát hivatott bemutatni.

 

Az olajosvili.hu célja, hogy átfogó képet nyújtson a kenőanyagok sokszínűségéről, bemutassa a különböző alkalmazási területeket, gyakori problémákat és azok megoldásait. A platformon keresztül függetlenül ismertetjük a hazai kenőanyag piac szereplőit, hogy segítsünk az embereknek eligazodni ebben a bonyolult tengerben.

 

Amennyiben kenéstechnikai tanácsra van szüksége vagy segítségre szorul a megfelelő kenőanyagok kiválasztásában, keressen bátran az alábbi elérhetőségeken:

Tel: +3630 285 8781

e-mai: olajosvili@gmail.com

Rólunk

Bajomi Vilmos vagyok, az Olajos Vili alapítója. Az "Olajos Vili" név onnan ered, hogy ügyfeleim így mentettek el a telefonjukba. Az olajos szakma iránti szenvedélyem és széleskörű ismereteim révén váltam ismertté ezen a területen. Pályafutásomat 2007-ben kezdtem a Shell Hungary Zrt.-nél, ahol 2008-ban csatlakoztam az ipari kenőanyagok csapatához, mint Key Account Manager. Itt szerzett tapasztalataim és a Shell nemzetközi gyáraiban eltöltött idő alapozták meg szakmai tudásomat, különös tekintettel a gázmotoros és turbinás erőművek kenőanyagaira. 2014-ben a Lavina Szerviz Csoportnál folytattam karrieremet, Magyarország egyik vezető márkafüggetlen kenőanyag-disztribútoránál. Itt nem csak a Shell, hanem a Mobil, Castrol, Eni/Agip, Total, Eurol, Texaco, Petronas és Q8 kenőanyagokkal is mélyrehatóan foglalkoztam. Ez az időszak lehetőséget adott számomra, hogy betekintést nyerjek több gyártó fejlesztő központjába és részt vegyek egyedi kenőanyagok kifejlesztésében. 2016-tól az OlajShop.hu webáruház fejlesztéséért és irányításáért feleltem, ahol az értékesítés mellett a webáruház forgalmát jelentősen, közel tízszeresére növeltem. Ez az időszak tovább bővítette kapcsolati hálómat és szakmai ismereteimet a kenőanyagok területén. 2023-ban úgy döntöttem, hogy új kihívásokat keresek, és szakmai szabadságot vettem ki. Az elmúlt 15 év tapasztalatait összegyűjtve elindítottam az OlajosVili.hu-t, egy online platformot, amely a kenéstechnikai tudásommal segít másoknak is eligazodni ezen a bonyolult, de izgalmas területen. Az OlajosVili.hu célja, hogy átfogó, hiteles információkkal és gyakorlati tanácsokkal szolgáljon mindazok számára, akik a kenéstechnika világában keresnek megoldásokat és megbízható ismereteket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*