Rólunk

2023 December 13.-án útjára indult a www.olajosvili.hu platform, ami azzal a céllal jött létre, hogy segítse az embereket eligazodni a kenéstechnika rejtelmeiben.

 

Már 2008 óta foglalkozom kenőanyagokkal és munkám során lehetőségem volt a legjobbaktól tanulni és eljutni több nagy olajtársaság és kenőanyag gyártó kutató fejlesztő üzemébe, és ahogy rendelkezek egyre több tapasztalattal, úgy jövök rá, hogy a kenéstechnika milyen összetett és milyen mértékben függ a megfelelő kenőanyagok használatától az adott berendezés működése.

 

Az oldal létrejöttének célja, hogy segítsünk eligazodni és megoldást találni, mivel a legtöbb felhasználónak sem ideje sem pedig lehetősége nincs, hogy hozzáférjen a specifikus kenéstechnikai információkhoz és emiatt nehézséget okoz neki a megfelelő kenőanyag kiválasztása vagy a felmerülő kenéstechnikai probléma megoldása.

 

Amennyiben kenéstechnikai tanácsra van szüksége, vagy segítségre szorul a megfelelő kenőanyagok kiválasztásában, úgy keressen bennünket következő elérhetőségeinken:

Tel: +3630 285 8781

e-mai: olajosvili@gmail.com