Rólunk

Rólunk

 

Az Olajosvili.hu 2023. december 13-án indult el, azzal a céllal, hogy átláthatóvá és hozzáférhetővé tegye a kenéstechnika összetett világát. A platform mögött álló szakértői csapat több mint egy évtizedes szakmai múltra tekint vissza a kenőanyag-iparban. A kezdetek óta, 2008 óta foglalkozunk kenőanyagokkal, munkánk során pedig lehetőségünk nyílt a világ vezető olajtársaságainál és kenőanyag gyártóinál szerzett tudást gyakorlatban alkalmazni. Ezek az élmények mélyrehatóan alakították megértésünket arról, hogy a megfelelő kenőanyagok kiválasztása milyen kritikus jelentőséggel bír a berendezések optimális működésében.

 

Missziónk

Célunk, hogy minden ügyfelünk számára elérhetővé tegyük azt a szaktudást, amely elengedhetetlen a megfelelő kenőanyagok kiválasztásához és a kenéstechnikai problémák megoldásához. Tisztában vagyunk azzal, hogy sok felhasználó számára nem áll rendelkezésre sem az idő, sem a forrás a szükséges kenéstechnikai információk megszerzéséhez. Az Olajosvili.hu ezt a rést hivatott kitölteni, praktikus és hiteles információkkal, tanácsadással szolgálva ügyfeleink számára.

 

Miért minket válasszon?

  • Személyre Szabott Megoldások: Szakértő csapatunk egyedi megközelítéssel segíti a kenőanyagok és kenéstechnikai megoldások kiválasztását.
  • Széleskörű Tapasztalat: Közel két évtizedes iparági tapasztalattal rendelkezünk, ami lehetővé teszi, hogy a legkülönfélébb kihívásokra is hatékony megoldásokat kínáljunk.
  • Elkötelezett Támogatás: Elkötelezettségünk az ügyfelek iránt azt jelenti, hogy nem csupán a problémák azonnali kezelésére törekszünk, hanem hosszú távú, fenntartható kenéstechnikai stratégiák kidolgozására is.

 

Kapcsolat

Amennyiben kenéstechnikai tanácsra van szüksége, vagy segítségre szorul a megfelelő kenőanyagok kiválasztásában, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy segítséget nyújtson Önnek abban, hogy berendezései a lehető legjobb állapotban működhessenek.

Tel: +3630 285 8781

e-mai: olajosvili@gmail.com