Kenőanyag kiválasztás

Partnereink részére segítséget nyújtunk a berendezéseikbe való legmegfelelőbb kenőanyagok és kenőzsírok kiválasztásában.

 

A kenéstechnika egy bonyolult szakma és sok esetben nehézséget okoz a megfelelő kenőanyagok beazonosítása és az elérhető típusok kiválasztása. Egyes esetekben előfordul, hogy nem a megfelelő kenőanyagoké és kenőzsírok kerülnek a berendezésekbe ami hosszú távon elégségtelen kenést okoz és ez növelheti a karbantartási költségeket vagy akár a berendezések meghibásodásához vezethet.

Ipari üzem kenőanyag kenési rendszere
Kenéstechnikai rendszer

Az elmúlt évek során több új ipari üzem indulásakor  segítettünk partnereinknek a megfelelő kenőanyagok listájának összeállításában, majd ezt követően felkutatni, hogy az egyes kenőanyagok közül melyek azok amik Magyarországon elérhetőek, beszerezhetőek.

 

De a megfelelő kenőanyagok meghatározása nem korlátozódik az ipari kenőanyagokra berendezésekre és azok kenőanyagaira.

 

A megfelelő kenőanyagokat autók, motorkerékpárok, haszongépjárművek vagy akár vasúti és vízi járművek esetében be tudjuk azonosítani és le tudjuk szűkíteni a Magyarországon beszerezhető típusokra.  Tudunk segíteni annak a gyakran elhangzó kérdésnek a megválaszolására, hogy milyen olaj kell az autómba.

 

Elérhetőségeink:

tel.: +36302858781

e-mail: olajosvili@gmail.com